In ťťn zin gezegd, zijn we een klein bedrijf in MariŽnberg, dat zich onderscheidt van de concurrentie door zéér lage prijzen. Wij verkopen namelijk niet vanuit een duur aangeklede winkel, maar vanuit een eenvoudige 'schuur'. Hierdoor kunnen wij dezelfde kwaliteit en service leveren als de concurrent, maar voor een prijs die in het niet valt vergeleken bij andere meubelzaken! Kom eens langs en merk het prijsverschil!
Showroom
Bij ons in de showroom vindt u hoofdzakelijk eiken, teak en grenen meubelen, maar meubelen van  steigerplanken, vuren, etc.  zijn ook verkrijgbaar. De antieke meubelen
zijn allen geloogd en kunnen daardoor in de gewenste kleur gebracht worden: teak, kersen, mahonie, koloniaal, donker eiken, licht eiken, white was, effen kleur, enzovoort. Verder kunt u aangeven of u de meubelen in de was, lak of olie wilt hebben.  Voor nieuwe meubelen geldt hetzelfde: u kunt zelf de afwerking bepalen.  De afwerking kunt u door ons laten doen, maar indien u dit liever zelf doet, dan is dit ook geen probleem.
Goedkoop, goedkoper, goedkoopst!
Uit concurrentieoverwegingen zult u geen prijzen vinden op onze site, maar we garanderen u dat wij zeer goedkoop zijn. Zoniet de goedkoopste! Tijdens een bezoek aan onze showroom zal u onze goede prijs/kwaliteit verhouding dan ook zeker niet ontgaan.